Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Powered Body Board – Solar powered electric sea-scooter turns into sub too Powered Body Board - Solar powered ηλεκτρικά θαλάσσια σκούτερ μετατρέπεται

powered board_main.jpg σώμα Όπως καψάλισμα τρυπηθεί sunrays μέσω της ατμόσφαιρας για τη θέρμανση του πλανήτη μας σε αφόρητη όρια, οι άνθρωποι λαμβάνουν στις υδάτινες μάζες για να κτυπήσει τη θερμότητα.
Kevin O'Doherty έχει σχεδιαστεί ένα καλοσχεδιασμένο προϊόν που υπόσχεται να προσελκύσει πολλά περισσότερα για να χτυπήσει τις θάλασσες.

Μεταγλωττίζονται, Powered Body συμβούλιο, πρόκειται για ένα φιλικό προς το περιβάλλον θαλάσσιες έκδοση σκούτερ που επιτρέπει στους χρήστες να βουτιά κάτω από το νερό ή απλώς βόλτα πάνω από τα κύματα με ευκολία.

Τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη 12V μπαταρία, είναι επίσης εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες στο διοικητικό συμβούλιο που επιτρέπουν σταλαγματιές χρέωσης κατά τις περιόδους της μη χρήσης, την επέκταση της χρήσης μιας ενιαίας μπαταρίας κατά 30%.

Τώρα που προσθέτει την ως χαρακτηριστικό πράσινο μαζί με την ηλεκτρική μπαταρία.

Τα καλά σχεδιασμένα σώμα προωθεί ρυθμιζόμενο πλευστότητα για αβίαστη κύμα ιππασίας και επίσης να βυθιστεί στο νερό μέχρι 100ft/30m. powered board_side.jpg σώμα Ένα τέτοιο όμορφο όχημα νερό υποσχέσεις τους τόνους της διασκέδασης στο νερό, καθώς και κάτω από το νερό δεν ανησυχείτε για ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Χάρη Kevin O'Doherty

Δεν υπάρχουν σχόλια: