Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

σκούτερ θαλάσση


Ένα απίστευτο gadget που μοιάζει τόσο φανταστικό σαν να βγήκε από ταινία, έρχεται να δώσει νέα ώθηση στις εξερευνήσεις όσων λατρεύουν το βυθό! Έχουμε μείνει άφωνοι, το μόνο που μας απασχολεί πλέον είναι να τρέξουμε στην κοντινότερη παραλία. Εξοπλιστείτε με τη μάσκα και τον αναπνευστήρα σας και αφήστε πίσω τα τεράστια βατραχοπέδιλα – δεν θα τα χρειαστείτε! Πάρτε στον ώμο το εκπληκτικό αυτό σκουτεράκι και οργώστε τις θάλασσες, θαυμάζοντας ταυτόχρονα το μεγαλείο του υποβρύχιου βασιλείου! [ID: 4653]


Σμαραγδένια νερά, κοραλλιογενείς ύφαλοι που σφύζουν από ζωή, πλάσματα σε όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις, απόκοσμα φυτά που λικνίζονται στην κίνηση της θάλασσας, ένας κόσμος υδάτινος κρυμμένος στην αγκαλιά της, μια αχανής έκταση που προσφέρεται για εξερεύνηση. Ο αθέατος κόσμος του βυθού ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας καθώς γλιστράτε πάνω στην επιφάνεια του νερού, σταματώντας να θαυμάσετε μια θαλάσσια ανεμώνη, ενώ βουτάτε πιο βαθιά για να παρατηρήσετε το ράμφος του ψαριού-παπαγάλος…

Αφοσιωθείτε στο υποβρύχιο αυτό θέαμα ενώ το REEF-RIDER® SEASCOOTER σας ταξιδεύει από τον ένα ύφαλο στον επόμενο, και θαυμάστε από κοντά ό,τι σας κινεί το ενδιαφέρον.

Μικρό και ελαφρύ, το σκουτεράκι μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 3,5 χλμ ώστε να επιλέξετε αν θα ‘σκίσετε’ τα κύματα, αν θα προσπεράσετε τα μπαρμπούνια ή αν θα πλεύσετε αργά απολαμβάνοντας τη βόλτα! Είναι ιδανικό για μικρά και μεγάλα παιδιά, αφού διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως προστατευτικό πλέγμα γύρω από την προπέλα, ενώ σταματά αυτόματα όταν χρειαστεί. Εύκολο στο χειρισμό, συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την ασφάλεια στις εξερευνήσεις σας και μπορεί να φτάσει σε βάθος 3 μέτρων. Διαθέτει ειδική αποσπώμενη μπαταρία η οποία με μια πλήρη φόρτιση θα σας προσφέρει μια κρουαζιέρα 50 λεπτών στην κατοικία του Μπόμπ (Σφουγγαράκη, φυσικά!)

Ακόμα κι αν ο προορισμός σας δεν είναι κάποια τροπική ακτή της Ασίας ή της Αφρικής, οι ελληνικές θάλασσες και η Μεσόγειος κρύβουν τα δικά τους μικρά θαύματα, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε με την άνεσή σας και το σκούτερ θαλάσσης επ’ώμου. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε λίμνες ή και σε πισίνες. Ομολογουμένως, το πιο καυτό cool gadget του καλοκαιριού!

Στις εξερευνήσεις κοραλλιογενών υφάλων, οφείλετε να σέβεστε τους κανονισμούς για τη διατήρησή αυτών και των οικοσυστημάτων τους.

Χαρακτηριστικά

  • Ένα σκούτερ θαλάσσης για τα προσωπικά ταξίδια εξερεύνησης του βυθού!
  • Εύκολο στη χρήση, το θέτεις σε λειτουργία με την κίνηση ενός μοχλού
  • ]Φτάνει σε βάθος 3 μέτρων
  • Αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 3,5 χιλιόμετρα
  • Με βάρος λιγότερο από 5 κιλά, επιπλέει όταν δεν λειτουργεί
  • Εκτός από το προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα πάνω από την προπέλα, σταματά αυτόματα όταν χρειαστεί
  • Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7Ah, αποσπώμενη με χερούλι μεταφοράς\
  • Μια πλήρης φόρτιση (4 ώρες) σας εξασφαλίζει 50 λεπτά υποβρύχιας ταχύτητας\
  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8
  • Διαστάσεις: 70εκ x 25εκ\
  • Ακόμα κι αν επιτεθείτε στο κουτί μόλις το παραλάβετε ανοίγοντάς το όσο το δυνατόν γρηγορότερα, εμείς σας το στέλνουμε κομψά συσκευασμένο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο διασκεδαστική αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ναυαγοσωστικούς λόγους. Να μη χρησιμοποιείται ως σωσίβιο, πάντα να ελέγχετε τις καιρικές συνθήκες και τα υποθαλάσσια ρεύματα προτού τη βάλετε στη θάλασσα, και μην επιτρέπετε σε παιδιά να τη χρησιμοποιούν χωρίς την παρουσία κάποιου ενήλικου. Τέλος, δεν ενδείκνυται για χρήση σε μπανιέρες και πλαστικές πισίνες (για ευνόητους λόγους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: