Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

NOD Χαρακτήρες


Soldier Στρατιώτη
This is the standard Nod assault infantry unit. Αυτή είναι η τυποποιημένη μονάδα πεζικού νεύμα επίθεση. It has only the basic combat training, but their lack of combat education is compensated with automatic weaponry. Έχει μόνο την καταπολέμηση της βασικής εκπαίδευσης, αλλά η έλλειψη εκπαίδευσης καταπολέμηση αντισταθμίζεται με αυτόματα όπλα. Each unit is equipped with the Raptor Auto Rifle, which is particularly useful against infantry, but can be used against light armored vehicles as well. Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με τα RAPTOR Auto τουφέκι, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά του πεζικού, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά το φως και θωρακισμένων οχημάτων.

Shotgun Trooper Κυνηγετικό όπλο TROOPER
This fellow is not someone you want to meet up close. Αυτό δεν είναι συμπολίτες κάποιος που θέλετε να πληρούν από κοντά. Dispensing fragmented bullets in each shot can, and is quite damaging in close range, especially when aiming to the head. Παρασκευή κατακερματισμένη σφαίρες σε κάθε βολή μπορεί, και είναι πολύ επιζήμιο σε στενό εύρος, ιδίως όταν στοχεύουν στο κεφάλι. This guy is great for close support for offensive Engineers and for defending the base against infantry and enemy Engineers. Ο τύπος είναι μεγάλη για στενή υποστήριξη για Μηχανικούς και προσβλητικό για την υπεράσπιση της βάσης κατά του πεζικού και εχθρός Μηχανικών.

Flamethrower Flamethrower
These guys are hot (literally, not in the way you might consider Hotwire, Sydney or Sakura ;-) ), they are perhaps the most effective basic infantry to use against buildings and vehicles. Αυτοί οι τύποι είναι ζεστό (κυριολεκτικά, δεν με τον τρόπο που θα μπορούσε να εξετάσει Hotwire, Sydney ή Sakura ;-)), είναι ίσως η πιο αποτελεσματική βασική πεζικό για χρήση έναντι κτίρια και τα οχήματα. Their Flamethrowers incinerate buildings in seconds when in large groups, and are very efficient especially when grouped with trigger happy Nod minigunners and shutgun infantry to protect them from defending enemy troops. Η Flamethrowers αποτεφρώνουν κτίρια σε δευτερόλεπτα όταν σε μεγάλες ομάδες, και είναι πολύ αποτελεσματική, ιδίως όταν ομαδοποιείται με ενεργοποίησης ευτυχής νεύμα minigunners και shutgun πεζικό για την προστασία τους από την υπεράσπιση των στρατευμάτων του εχθρού.

Engineer Μηχανικός
Engineers play a crucial role in the Nod war effort. Μηχανικοί διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην προσπάθεια νεύμα πολέμου. They are often deployed on the frontlines to perform particularly hazardous functions such as disarming explosives and sabotaging enemy structures. Συχνά είναι οι εφαρμογές για το frontlines να εκτελούν ιδιαίτερα επικίνδυνες λειτουργίες όπως αφοπλισμό εκρηκτικών και σαμποτάζ εχθρός δομές. Without the burden of a machine gun or other heavy weapons, Engineers are free to carry a full load of explosive devices. Χωρίς το βάρος της μηχανής όπλο ή άλλα βαρέα όπλα, Μηχανικοί είναι ελεύθερη για να μεταφέρει το πλήρες φορτίο των εκρηκτικών μηχανισμών. Perhaps their most important task is the repairing of friendly vehicles and structures with standard issue 'Gizmo' repair guns. Ίσως το πιο σημαντικό έργο είναι η επισκευή των οχημάτων και των δομών φιλικό με το πρότυπο θέμα "Gizmo" επισκευή όπλα.
, ακριβά οχήματα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτό το είδος υποστήριξης μάχης.

Officer Υπεύθυνος
. Οι υπάλληλοι έχουν την καλύτερη εκπαίδευση από τον κανονικό επίθεση πεζικού και έχει εξουσία να ραδιόφωνο εντολή για ενισχύσεις (ενιαία σε παίκτη).
Κάθε συνεργάτης είναι εφοδιασμένο με ζώνη-τρέφονται πολυβόλο που έχει με ταχύτερο ρυθμό της φωτιάς από τον κανονικό Auto τουφέκι.

.
Οι υπάλληλοι μπορούν επίσης να λαμβάνουν περισσότερες ζημιές από τις βασικές στρατιωτών πεζικού.

Rocket Soldier Rocket Στρατιώτη
Η Rocket Στρατιώτη είναι αλήθεια ειδικός στον τομέα του, ο wielding πυραύλων εκτόξευσης και αν είναι μια φυσική επέκταση της από το χέρι του.
Θανατηφόρο σε κανέναν και ο καθένας, εξαιρετικά ισχυρός κατά οχήματα βραδείας κίνησης τόσο των βαρέων και ελαφρών θωρακισμένων.

Μεγάλη σε διασπούν snipers και περιορίζουν τις οπτικού πεδίου του.

Chemical Warrior Χημική Warrior
Νεύμα Μαύρο Χέρι στρατιώτες που υφίστανται σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπλα είναι συχνά προωθείται στην Χημική Warriors, μια πραγματική πολεμική μηχανή χημική μορφή στο πεζικό.
Οι στρατιώτες που ασκούν V2 "δηλητήριο" μοντέλο διανομής χημικών, τα οποία θανατηφόρο σπρέι ρέματα της υψηλής μεταβλητότητας Tiberium σύνθετες.

Το όπλο που βασίζεται σε μια μη χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του μοντέλου με σπρέι Tiberium πεδία με λιπαντικά χημικά.

use.
DEADLY κατάχρηση αυτού του μοντέλου στην Tiberium τομείς ενέπνευσαν νεύμα επιστήμονες να τροποποιήσουν τα ψεκαστήρας για την καταπολέμηση της χρήσης.

Αυτή είναι η μοναδική μονάδα πεζικού, εκτός από μεταλλάξεις, που μπορεί να αντέξει σε άμεση επαφή Tiberium, χάρη στην απομόνωση τους βολεύει.

Technician Τεχνικός
Νεύμα με τις καλύτερες Μηχανικοί προωθούνται με τους τεχνικούς, είναι καλύτερη από την τακτική Μηχανικός με κάθε τρόπο, επισκευή των κτιρίων και των οχημάτων σε διπλή ταχύτητα και επίσης φέρει το πλήρες φορτίο της εγγύτητας ορυχεία.
.
Εξαιρετικά νεύμα της ζωτικής σημασίας για την πολεμική προσπάθεια, θα υπερασπιστεί βάσεις, την επισκευή των κτιρίων και των οχημάτων καθώς επίσης και μεγάλη σε δολιοφθορά.
Αυτό είναι το μόνο νεύμα χαρακτήρα που μπορεί να πάρει ένα ολόκληρο κτίριο όλα από μόνο του.

Black Hand Chameleon Μαύρο Χέρι Chameleon
Αυτά είναι σίγουρα η ελίτ της Μαύρης χεριών (η οποία τα καθιστά την ελίτ της ελίτ).
Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένα ειδικό είδος από τον άνθρωπο (ή γυναίκα) για να γίνει δεκτός στην κατηγορία των Χαμαιλέοντες Μαύρο Χέρι.

Εκτός από την προφανή ανάγκη σε ακραία σωματική αριστεία, Black Hands αυτές πρέπει να έχουν μεγάλη ψυχική δύναμη και.

Εξοπλισμένο με ένα ειδικά σχεδιασμένο Stealth κοστούμι και ένα γρήγορο Laser τουφέκι σκοποβολής, οι τύποι είναι φαντάσματα στο πεδίο της μάχης, να μπορούν εύκολα ύπουλος εχθρός πίσω από τις γραμμές του εχθρού και snipers και διεισδύει εχθρός βάσεις.
GDI τάξεις είναι ρέει με φόβο εξάπλωσης Mammoths ιστορίες για την οδήγηση με δική τους βομβαρδίζει GDI στρατευμάτων και των κτιρίων, και άλλες ιστορίες σαν φάντασμα με το άνοιγμα θυρών δεν προφανή λόγο.

. Δεν έχουν ζήσει πολλά να πούμε για μια συνάντηση με έναν από αυτούς τους νεύμα φαντάσματα.

Black Hand Heavy Weapons Specialist Μαύρο Χέρι βαρέων όπλων Specialist
Αυτά είναι τα παιδιά που θέλετε στην πρώτη γραμμή κατά της στήριξης που παρέχουν στενή εχθρού πανοπλία.
Τα ειδικά σχεδιασμένα Laser Chaingun μπορεί διατρυπώ μέσω πανοπλία όπως το βούτυρο, και για την ταχεία φωτιά σίγουρα δίνει μια άκρη γρήγορα σε μεγάλο βαθμό την καταστροφή θωρακισμένων οχημάτων.

.
Κατά την υπεράσπιση, αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη κατά αργή μετακίνηση, σε μεγάλη απόσταση εχθρού πανοπλία, όπως ο ΑΟΚ ή ακόμη και η γιγάντια δεξαμενή.
But... Αλλά ...
μεγάλων αυτών, το χέρι που κάνει αυτά τα όπλα Black Hands ένας εύκολος στόχος για snipers εχθρό και άλλων που κινούνται γρήγορα πεζικού.

Black Hand Sniper Μαύρο Χέρι σκοπευτής
Οι ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες Excel στη δουλειά τους.
Μετά την εισαγωγή τους προς τη Μαύρη νεύμα των χεριών, το οποίο είναι αρκετά εκπλήρωση από μόνο του, το Black Hand εκπαιδευτών επιλέξτε μόνο εκείνες με τη μεγαλύτερη μάτια και με στόχο την πιο γρήγορη αντανακλαστικά, αυτές και μόνο αυτές τότε είναι εκπαιδευμένοι να είναι η καλύτερη σκοπευτές της νεύμα της ελίτ .

Το Μαύρο Χέρι snipers είναι μια τεράστια αμυντικά και επιθετικά όπλα, που γίνονται από τα στρατεύματα του εχθρού πλέον απομακρυσμένη από αποστάσεις.

Αυτά τα παιδιά, ωστόσο, είναι αρκετά ευάλωτα σε μικρής εμβέλειας και την καταπολέμηση της μπορεί να κάνει για την επόμενη δεν έχουμε καμιά αντίρρηση για τα εισερχόμενα οχήματα.

General Raveshaw Γενικά Raveshaw
είναι manace σε κάθε όχημα στο πεδίο της μάχης.
Να χρησιμοποιηθεί κατά βάση από την υπεράσπιση των βαρέων θωρακισμένων οχημάτων ή την παροχή επιθέσεις τόσο αναγκαία ισχύ στις καλά δημιουργημένο επιθέσεις, μαλακώματος βαρέων θωρακισμένων άμυνα του εχθρού.

είναι extremly volnurable σε μία σε έναν αγώνα, ακόμα και εις βάρος των πιο αδύναμων της εχθρούς.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η LASE Railgun μπορεί διατρυπώ γραμμές μέσω των εχθρών, ώστε, θεωρητικά, μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική έναντι των σμηνών πεζικό ...
Μία βολή σκοτώσει έναν, ή, στην περίπτωση αυτή, μία βολή πολλών σκοτώνει.
Έτσι?
πυροβολούν "em κάτω.

Mendoza Mendoza
Mendoza είναι μεγάλη για κάθε περίσταση.
Είτε πρόκειται για τα βαρέα θωρακισμένων ή μη.
Πεζικό ή του οχήματος.
Όλα τα sucumb να μπορεί να του Volt Auto τουφέκι.

.
Μια τέτοια πολύτιμη πεζικό, όμως, δεν πρέπει να προχωρήσει μόνη της.

Ενώ μπορεί σίγουρα ναυάγιο χάος, το καλύτερο είναι να του αποστείλει, με την υποστήριξη πεζικού.

Αν και μπορεί να 'το πιάτο του, δεν μπορεί να το λάβει πολύ καλά.

Sakura Sakura
το είδος αεριωθούμενης μηχανής σκοπευτής τουφέκι Sakura καθιστά ένα από τα ισχυρότερα πεζικού στο πεδίο της μάχης.
Με μία βολή σκοτώσει μία εναντίον πεζικού, ένα πεδίο εφαρμογής και σκοπευτής αερωθούμενος κουκίδα που μπορεί διατρυπώ πανοπλία καθώς και ευθείες γραμμές του πεζικού.

Είναι ιδιαίτερα θανατηφόρο εναντίον αεροσκαφών.

Αν και δεν την καταστροφή τους με μία βολή, είναι ένα πολύτιμο όπλο κατά του αεροσκάφους επιθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: