Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Pisces Exoskeletons Κάθε Solider Turn Into Aquaman

Προφανώς έχει την στρατιωτική συνεργασία με τη Δυτική Φλόριντα του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και τη γνωστική λειτουργία Machine (IHMC) για αρκετά χρόνια προσπαθούν να αναπτύξουν μια υποβρύχια exoskeleton ότι θα βελτιώσει στρατιώτης της ταχύτητας και της αντοχής του υποβρυχίου. Πολύ νωρίς σαν πρωτοπόροι της πτήσης, IHMC εξέτασε στη φύση για να δώσει απαντήσεις.

Μέχρι σήμερα, το έργο είναι γνωστή ως βελτίωση της απόδοσης αυτοδύναμες Exoskeleton για κολύμπι ( "Ιχθείς") έχει διερευνηθεί πώς τα δελφίνια, θαλάσσιες χελώνες και πιγκουΐνους κίνηση μέσα στο νερό.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αποτελέσματα ήταν λίγο ... περίεργο.

Οι εικόνες δείχνουν δύο παραπάνω εννοιών σχεδιασμού: ο πρώτος επικεντρώνεται στην συμπλήρωση ενός κολυμβητής του κινήσεων κάτω μέρος του σώματος στο νερό-σαν μια έκδοση του κινητήρα κολύμπι πτερυγίων.

Η δεύτερη έννοια πηγαίνει λίγο περισσότερο, προσπαθώντας να μιμηθούν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί την πιγκουίνος του άνω μέρους του σώματος για να κολυμπήσετε.

Προφανώς το σχέδιο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, και επειδή η εικόνα δείχνει ότι το μοτέρ κάτω μέρος του σώματος fin έχει πράγματι δοκιμαστεί, θα υποθέσουμε ότι είναι η κατεύθυνση, που αποφάσισαν να συνεχίσουν. That's probably for the best. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο.

[IHMC μέσω Ενσύρματο]

Δεν υπάρχουν σχόλια: