Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

σπρέι για όπλα

Νανοτεχνολογία, σπρέι για όπλα

Νανοτεχνολογία, σπρέι για όπλαΚαθένας που ασχολείται με τα όπλα για αθλητισμό, κάθε κυνηγός ή συλλέκτης όπλων χαίρεται το όπλο του για όσο διάστημα λάμπει αυτό ή δεν έχει πάθει διάβρωση. Αυτό συμβαίνει συχνά, όμως, όταν τα όπλα ή τα μαχαίρια έρχονται σε επαφή με το νερό. Όταν μάλιστα δεν καθαρίζονται ή δεν λαδώνονται το γρηγορότερο δυνατό, μπορεί να σκουριάσει το όπλο. Το όπλο αποκτά λεκέδες και η σκουριά δεν αργεί τότε να εμφανιστεί.

Τώρα, όμως, η νανοτεχνολογία βοηθά σε τέτοια προβλήματα.

Το σπρέι για όπλα της Percenta είναι ένα νανο-λιπαντικό με τεχνολογία τεφλόν / κεραμικής. Δημιουργεί ένα αόρατο στρώμα πάνω στο όπλο, προστατεύοντάς το έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη διάβρωση. Τα δομικά συστατικά από τεφλόν δημιουργούν μια σταθερή ένωση με την επιφάνεια του όπλου και ασκούν προστατευτική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα δομικά συστατικά από κεραμικό υλικό φροντίζουν για μεγαλύτερη λάμψη. Ακόμα και παλαιότερα όπλα θα αποκτήσουν μετά από την πρώτη εφαρμογή του προϊόντος μας μεγάλη λάμψη.

Πλεονεκτήματα:

  • Η δράση του διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Είναι κατάλληλο για μαχαίρια και πυροβόλα όπλα
  • Δημιουργεί ένα διαφανές προστατευτικό στρώμα
  • Είναι οικονομικό στη χρήση του
  • Αντέχει στο αλμυρό νερό

Το σπρέι για όπλα της Percenta είναι κατάλληλο για πλήρη προστασία σε όπλα όλων των ειδών. Ακόμα και διακοσμήσεις από ελεφαντόδοντο, χρυσό ή ασήμι καθώς και ξύλινες κατασκευές με βερνίκι μπορούν να προστατευτούν.

Το σπρέι για όπλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κάννη και στο τμήμα πυροδότησης του όπλου.

Τομείς εφαρμογής:

Νανοτεχνολογία, σπρέι για όπλαΣκοπευτικοί αθλητικοί σύλλογοι:
Σε αθλητικούς σκοπευτικούς συλλόγους και συλλόγους άλλων σκοπευτών τα όπλα χρησιμοποιούνται καθημερινά. Σ΄ αυτή την περίπτωση το σπρέι για όπλα συνιστάται για την καθημερινή φροντίδα τους.

Ψαράδες με καλάμι:
Στους ψαράδες με καλάμι αυτά που έρχονται τακτικά σε επαφή με το νερό είναι τα μαχαίρια. Αν δεν προσέξει κανείς, μπορεί να δημιουργηθούν σ΄ αυτά γρήγορα σημάδια από σκουριά. Αυτό επισημαίνουν οι ψαράδες με καλάμι, ειδικά σε αλμυρά νερά.

Κυνηγοί / δασοφύλακες:
Οι κυνηγοί και οι δασοφύλακες παραμένουν συχνά για ώρες στο ύπαιθρο. Η βροχή είναι γι΄ αυτούς σε ορισμένες περιοχές ένα συνηθισμένο καιρικό φαινόμενο. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται σωστή προστασία του όπλου τους.

Συλλέκτες όπλων:
Υπάρχουν πολλά είδη ατόμων που συλλέγουν όπλα. Άλλοι συλλέγουν τουφέκια και πιστόλια, άλλοι συλλέγουν ακριβά συλλεκτικά μαχαίρια. Αυτά τα όπλα, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερα είδη, απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλη προστασία! Ακόμα και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις μια έντονη, αλλά φυσική λάμψη των όπλων είναι ευπρόσδεκτη.

Αστυνομία / τελωνείο:
Οι αστυνομικοί και οι τελωνειακοί αναγκάζονται συχνά να εργαστούν με ισχυρό αέρα και άσχημο καιρό. Ο τακτικός καθαρισμός των όπλων τους αποτελεί και γι΄ αυτούς καθήκον. Με το σπρέι για όπλα της Percenta μπορεί να εξοικονομηθεί σχετικά πολύς χρόνος και χρήμα.

Στρατός:
Κανένας άλλος δεν έρχεται τόσο συχνά σε επαφή με αλμυρό νερό, όπως ο στρατός. Μετά από τέτοιες ασκήσεις κάθε τυφέκιο και κάθε μαχαίρι καθαρίζεται για να αποφευχθεί η διάβρωση.

Paintball:
Σύλλογοι για paintball υπάρχουν σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη. Τα όπλα γίνονται όλο πιο μοντέρνα, ενώ προσπαθεί κανείς να κάνει όσο το δυνατό περισσότερες βολές στο λεπτό. Σ΄ ένα τεστ που έγινε, προέκυψε ότι από ένα αυτόματο όπλο (paintball) - στου οποίου την κάννη είχε χρησιμοποιηθεί σπρέι για όπλα της Percenta - μπορούσαν να φύγουν 25 % περισσότερες σφαίρες ανά λεπτό.

Βασική συσκευασία που διανέμεται: 100 ml

Υπάρχει δυνατότητα και για διανομή μεγαλύτερων συσκευασιών, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: