Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ψηφιακό Μπάνιο Ideal Standard


Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Το μπάνιο γίνεται ψηφιακό. Εσείς θα μείνετε πίσω; Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη χρησιμοποιούν ψηφιακά προϊόντα στο μπάνιο τους όπως τηλέφωνο, συσκευές μουσικής, τηλεόραση αλλά και συσκευές πρόσβασης στο διαδίκτυο... Αυτό σίγουρα αφορά εσάς τις φανατικές αναγνώστριες του miss!

Το μπάνιο της επόμενης γενιάς

Η κορυφαία εταιρεία Ideal Standard International, πάντα υπήρξε υπέρμαχος του να φέρει την ψηφιακή εποχή στο μπάνιο, δημιουργώντας ένα χώρο ευχαρίστησης και χαλάρωσης. Η Ideal Standard συνεργάστηκε στενά με ομάδα καταξιωμένων σχεδιαστών προκειμένου να μεταφράσει τις ανάγκες των καταναλωτών σε απτά έπιπλα μπάνιου κι είδη υγιεινής. «Η ψηφιακή εποχή προσφέρει ένα καλύτερο τρόπο ελέγχου του περιβάλλοντός μας μέσω της τεχνολογίας που ενσωματώνεται στα προϊόντα», λέει ο Robin Levien, καταξιωμένος σχεδιαστής και συνεργάτης της Ideal Standard εδώ και 28 χρόνια. «Είναι θεμελιώδες ν' αναπτύξουμε προϊόντα που θα επικοινωνούν με τους καταναλωτές σε πεδία τα οποία τους ενδιαφέρουν, όπως η υγεία».

Έτσι οι φουτουριστικές ψηφιακές πλευρές του μπάνιου που προτείνει η γνωστή εταιρία περιλαμβάνουν καθρέφτη/οθόνη με ψηφιακό ρολόι, καθρέφτες με ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού, ντους με ψηφιακό έλεγχο ροής κι ατμόλουτρο με ενσωματωμένο MP3, μπαταρίες μπάνιου με ψηφιακούς αισθητήρες, αλλά κι ασύρματη σταθερή τηλεφωνία, εξατομικευμένη ζυγαριά, υπολογιστή και τηλεόραση.

Αν προς το παρόν οι κύριοι λόγοι για τη χρήση των ψηφιακών εργαλείων στο μπάνιο είναι η αναψυχή, η εξοικονόμηση χρόνου κι η ιδιωτικότητα-απομόνωση, το μέλλον αποκαλύπτει ένα διευρυνόμενο φάσμα πεδίων στα οποία οι καταναλωτές θα θεωρούσαν ευπρόσδεκτες κάποιες ψηφιακές συσκευές που θ' αφορούσαν την υγεία και την ασφάλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της Ideal Standard, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.idealstandard.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: