Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ID σκοπευτής γεμίζει με τα θύματά Hot εντοπισμού GPS Μόλυβδος

Well now… this is unsettling. Και τώρα ... αυτή είναι ανησυχητική. This might look like a regular old headshot-delivering sniper rifle, but it doesn't shoot bullets. Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν μια παλιά τακτική headshot-παράδοση σκοπευτής τουφέκι, αλλά δεν πυροβολήσεις σφαίρες. No, the ID Sniper fires tiny GPS chips. Οχι, το αναγνωριστικό σκοπευτής πυρκαγιές μικροσκοπικά GPS μάρκες.

Μάλλον η ιδέα είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε σε μια clocktower κάπου και να βυθίζονται λίγο συστήματα εντοπισμού σε άτομα από 0,62 έως και μίλια μακριά ώστε να μπορείτε να δείτε όταν αργότερα.

Είναι ανατριχιαστικό, αλλά το γεγονός παραμένει ότι θα χρειαστεί μια όμορφη miniscule GPS chip για κάποιον να μη βάλουν χέρι άρπαξαν εκτός από ένα να γυρίστηκε από έναν ελεύθερο σκοπευτή τουφέκι, πόσο μάλλον δεν θα παρατηρήσετε ότι in. Ουσιαστικά, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να " ll γνωρίζουν πού σας στόχοι είναι αργότερα, αλλά το μόνο μέρος που είχε καταλήξει αν αυτό χρησιμοποιείται για αυτούς είναι στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: