Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ισραηλινό "Auto σκοτώσει ζώνη" φορτωθεί και κλειδώνονται Towers

E2ca3bc6713642d99f3d33082d3d7072lar Από την σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί, με περιορισμένη επιτυχία, να δημιουργήσει μια σειρά από αισθητήρες-Λάντεν φρουρός πύργους, που θα προσέχω για παράνομες εισβολές.

Στο Ισραήλ, που έχεις κάνει τους δικούς της σύνορα πύργους.

Αλλά η Sabras »μοντέλο έρχεται με αυτόματα όπλα, να λειτουργούν από μακριά.

Ο φρουρός Tech πύργους είναι βασικά όπλα απομακρυσμένων σταθμών, κόλλησε για παύση της σιλό.

"Ως υποψία εχθρικού στόχοι έχουν εντοπιστεί και εντός εμβέλειας του φρουρός-Tech θέσεις, τα όπλα είναι περιστρεφόμενη προς το καθορισμένο στόχο," David Eshel περιγράφει πάνω σε Άρη. "

"Όπως πολλαπλές σταθμοί μπορούν να λειτουργήσουν από ένα ενιαίο φορέα, μια ή περισσότερες μονάδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμπλοκή της στόχου, μετά την αναγνώριση και τον έλεγχο από τον κυβερνήτη».

Εμείς με σημαία τους πύργους του περασμένου έτους, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις ήταν Άμυνας για τη δημιουργία συστημάτων, που αποσκοπούν στη δημιουργία 1.500-meter βαθιά «αυτοματοποιημένη σκοτώσει ζώνες" κατά μήκος των συνόρων Γάζας.

"Κάθε μονάδα αναρτήσεις ένα 7,62 ή 0,5" πολυβόλο, προστατευμένος από εχθρό φωτιά και τα στοιχεία από ένα προστατευτικό περιβάλλον αλεξίσφαιρο κουβούκλιο, "Eshel εξηγεί." Εκτός από τη χρήση της άμεσης φωτιά πολυβόλα, οι παρατηρητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κατευθυνόμενα βλήματα ακριβείας, όπως Σπάικ LR οπτικά και κατευθυνόμενα βλήματα Όλα λέιζερ κατευθυνόμενων όπλων. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: