Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Το Ευχαριστώ από την οικογένεια της 15χρονης!

Posted on 5.8.12 by Filiatra-NET
Από την πρώτη στιγμή το φώναξε ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ήταν σίγουρη πως δεν ήταν ατύχημα και ότι κάποιος μανιακός δολοφόνος επιτέθηκε στο 15χρονο κορίτσι της.

Η μητέρας της 15χρονης ήταν ξεκάθαρη. Και φωτογράφισε ως τον υπ αριθμόν ένα ύποπτο έναν μελαψό νεαρό που τον είδε φευγαλέα να περνά από μπροστά της 2 φορές, λίγη ώρα πριν γίνει το κακό στην παραλία της Χρυσής ακτής.

Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα ρούχα που φορούσε. Ήταν σχεδόν βέβαιη ότι ήταν αυτός. Τους μίλησε για την ύποπτη παρουσία ενός νεαρού με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο.

Το πρόσωπο αυτό δεν είχε εντοπιστεί το πρώτο δωδεκαήμερο των ερευνών, ύστερα όμως από νεότερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι «ταιριάζει» με την παρουσία του 21χρονου Πακιστανού ο οποίος και συνελήφθη για την εγκληματική ενέργεια.

Μέσα στον πόνο τους, βρήκαν το κουράγιο οι γονείς της 15χρονης να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης :
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εστάλη μέσω των δικηγόρων της οικογένειας:
''Θα θέλαμε κατ' αρχήν να ευχαριστήσουμε  όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα.
 
Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο, τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.
Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υπόθεσης''. 


από: Το Ευχαριστώ από την οικογένεια της 15χρονης! | FILIATRA-NET

Δεν υπάρχουν σχόλια: