Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009



Τιμή: $ 46.000 (κατά προσέγγιση)

Τι θα συμβεί αν ένας Quad Bike ζευγαρώσει με το Jet Ski; ... Θα ήθελα να την Gibbs Η τεχνολογία Quadski, το πρώτο εμπορικά βιώσιμα, υψηλής ταχύτητας Οχημάτων Quad / ATV και Jet Ski όλα σε ένα.

Αμφίβιο σχεδιασμός του Quadski προσφέρει μια νέα κατηγορία οχημάτων αναψυχής? Τροφοδοτείται από μια 140-ιπποδύναμη του κινητήρα βενζίνης στη γη και μια αντλία θαλάσσιων jet για το νερό, το Quadski είναι ικανό να φθάνει σε ταχύτητα των 50 μίλια/ώρα στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Quadski αμφίβιο όχημα παντός εδάφους και τζετ σκι, όλα σε ένα λάκτισμα μέχρι άμμος στην παραλία
Click image to Enlarge Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Quadski αμφίβιο όχημα παντός εδάφους και τζετ σκι, όλα σε ένα έξω στο νερό
Click image to Enlarge Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Transformer Μετασχηματιστής

Η μετάβαση από το ένα μέσο στο άλλο διαρκεί λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα.

Με την είσοδό του νερού, οι τροχοί είναι κλειστή στο σώμα του οχήματος με το πάτημα ενός διακόπτη.

Ρεζερβουάρ Quadski τής επιτρέπει να ταξιδεύουν για έως και δύο ώρες για το νερό και έχει μια σειρά γης περίπου 373 μίλια (600 km.)

Ενώ η Quadski μπορεί να φαίνεται σαν το νερό στον τελικό πλουσίων-παιχνίδι, Gibbs Technologies λέει ότι είχε σχεδιαστεί στην πραγματικότητα με μια πιο χρηστικό σκοπό στο μυαλό.

Είναι το μοναδικό αμφίβιο ικανότητες καθιστούν ιδανικό για έρευνα και διάσωση, στρατιωτικών, των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των εργαζομένων στην ανθρωπιστική βοήθεια που θα είναι σε θέση να προσεγγίζουν περιοχές και οι άνθρωποι δεν δύο ή τέσσερις τροχούς του οχήματος κίνηση θα μπορούσε να φτάσει.

Η Quadski τεχνολογία με τις μετοχές που δρομολογήθηκε πρόσφατα Aquada, ένα αμφίβιο αυτοκίνητο που θέτουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τη διέλευση από το αγγλικό κανάλι, και η Humdinga, πέντε θέσεων, τέσσερις κινητήριους τροχούς στρατιωτικό όχημα τύπου που μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι και 80 μίλια/ώρα για γη και 45 μίλια/ώρα για το νερό.

Για εσάς σκεπτικιστές εκεί έξω που πιστεύουν ότι θα ακούγεται σαν - "μόνο άλλο ένα από αυτά τα δροσερά οχήματα έννοια ότι ποτέ δεν καρποφορήσουν" - δείτε την ταινία που ακολουθεί. The Quadski goes into production sometime in early 2009. Η Quadski πηγαίνει στην παραγωγή κάποια στιγμή στις αρχές του 2009.



2 Quadski αμφίβιο όλα τα οχήματα παντός εδάφους που προέρχονται από το νερό

2 Quadski αμφίβιο όλα τα οχήματα παντός εδάφους έξω στον ωκεανό

Quadski αμφίβιο όχημα παντός εδάφους και τζετ σκι με ναυαγοσώστη ιππασία είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια: