Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

WATERLOGIC - ΣΤΥΛ, ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ



Οι περισσότεροι Οργανισμοί Υγείας θεωρούν ότι πρέπει να πίνουμε απαραίτητα 10 και παραπάνω ποτήρια νερό ημερησίως. Το νερό εξάλλου είναι το υγιεινότερο ποτό, χωρίς θερμίδες και χωρίς πρόσθετα συντηρητικά στοιχεία.

Γενικά υπάρχουν δύο τύποι νερού το νερό της βρύσης και το εμφιαλωμένο νερό. Το μεγαλύτερο ποσοστό του νερού της βρύσης προέρχεται από επιφανειακά ύδατα τα οποία αποθηκεύονται σε δεξαμενές. Εκεί γίνεται η σταδιακή επεξεργασία του. Στη συνέχεια φιλτράρεται, υποβάλλεται σε τεστ και τελικά χλωριώνεται για να εξοντωθούν ότι τυχόν βακτηρίδια έχουν απομείνει.

Στις περισσότερες χώρες το νερό της βρύσης δεν συγκεντρώνει τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι συχνά το νερό είναι υπερβολικά χλωριωμένο ή ότι δεν έχει καλή εμφάνιση, καλή γεύση και καλή οσμή. Επιπρόσθετα ο σύγχρονος τρόπος ζωής των περισσότερων ανθρώπων απαιτεί την ύπαρξη στιγμιαίου κρύου και ζεστού νερού, το οποίο δεν μπορείς να το πάρεις από την βρύση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε τα χαρακτηριστικά τους:

wl2500


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ WATERLOGIC


1. Η συσκευή συνδέεται, μέσω ενός σωλήνα και χρησιμοποιεί νερό από το τοπικό δίκτυο Ύδρευσης.
2. Το νερό αυτό φιλτράρεται και επεξεργάζεται σε πολλαπλά στάδια:
Αρχικά φιλτράρεται για να αφαιρεθούν τα άλατα και για να απομακρυνθούν προσμίξεις και σωματίδια.

Το νερό στη συνέχεια περνάει μέσα από φίλτρο ενεργού άνθρακα το οποίο δρα καταλυτικά στη βελτίωση της γεύσης, του χρώματος και της οσμής. Ο ενεργός άνθρακας έχει την ικανότητα να αφαιρεί την ποσότητα χλωρίου που υπάρχει στο νερό (το χλώριο είναι ένας καρκινογόνος παράγοντας, που επιπλέον προσδίδει στο νερό κακή γεύση και οσμή).

Η διαδικασία του φιλτραρίσματος τελειώνει με την δίοδο του νερού μέσα από ένα μικροφίλτρο το οποίο εξασφαλίζει πια τον απόλυτο καθαρισμό του νερού.
3. Τελειώνοντας η διαδικασία φιλτραρίσματος του νερού, αυτό εισρέει στο κρύο δοχείο, όπου υποβάλλεται σε νέα επεξεργασία με υπεριώδεις ακτίνες UV (Ultra violet technology ). Το στάδιο αυτό επεξεργασίας εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του νερού, γιατί εδώ καταστρέφονται ότι πιθανόν βακτηρίδια αναπτύχθηκαν κατά την διεργασία αφαίρεσης του χλωρίου.
4. Η συσκευή WATERLOGIC εγγυάται για την ποιότητα του νερού όχι μόνο γιατί βελτιώνει την γεύση, την οσμή και την καθαρότητά του, αλλά πάνω απ' όλα γιατί κατορθώνει και διατηρεί όλα τα υγιεινά συστατικά στοιχεία του νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: