Τρίτη 21 Απριλίου 2009

robot army

U. S. Στρατός έχει παραγγείλει ένα επιπλέον 200 "πεζικού" ρομπότ


PackBot ρομπότ με ένα σύνολο του εξοπλισμού για την ανίχνευση εκρηκτικών μηχανισμών. Φωτογραφίες από irobot.com IRobot άλλη εταιρεία έχει λάβει για την U. S. Στρατού για την προμήθεια περισσότερων από 200 επίγεια τηλεχειριζόμενο xBot σειρά οχημάτων και ανταλλακτικών, συνολικού 16 εκατομμύρια δολάρια. Αναφερθείσες Διαστήματος Πολέμου.

Δ


Οι Πολωνοί έχουν αναπτύξει αντιτρομοκρατικής ρομπότ


Προσωπικό Ibis. Φωτογραφίες από το site altair.com.pl Βαρσοβία Βιομηχανική Ινστιτούτο Αυτοματισμού και Μετρήσεων (PIAP) ανέπτυξε μια τηλεκατευθυνόμενη Ibis οχήματος εδάφους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και αποναρκοθέτησης μονάδες, ο Altair.

Δι


Πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες των ρομπότ διδάσκουν αναδεύεται σούπα

18 Μαΐου 2008

Το σύστημα για την παρακολούθηση της δράσης του ανθρώπου, η επικοινωνία με το ρομπότ. Φωτογραφίες από το site της Bristol ρομποτική εργαστήριο Βρετανοί επιστήμονες θα διερευνήσει κατά πόσον η χρήση της για την ασφάλεια ρομπότ εκτελούν καθήκοντα όπως η ανάδευση σούπα στην κουζίνα. Στη μελέτη αυτή επιχορήγηση ποσό ενός εκατομμυρίου λιρών, εκθέσεις Τύπος σύνδεσης.

Δι


Η Αυστραλία έχει αναπτύξει ένα ρομπότ ακτινοβολία νοημοσύνη Μαρασμό


Ρομπότ-TALON Hazmat. Πηγή φωτογραφίες στρατού-technology.com Οι επιστήμονες της Αυστραλίας Οργανισμού Πυρηνικής Φυσικής και Τεχνολογίας (ANSTO) και της Επιστήμης και Τεχνολογίας του Υπουργείου Άμυνας της Αυστραλίας (DSTO) δημιούργησε ένα πρωτότυπο απομακρυσμένες συσκευές που ελέγχονται ρομποτικά Μαρασμό (Advanced Remote Sensor Platform), που έχει σχεδιαστεί για τον εντοπισμό και τη μελέτη των πηγών ακτινοβολίας, είπε Defencetalk.



Swiss ανάπτυξη ρομποτικών κατάσκοπος για την U. S. Στρατός


Προσωπικό SpyRobot. Πηγή φωτογραφίες gizmag.com Η ελβετική εταιρεία Macroswiss εργάζεται για τη δημιουργία μικρών τηλεχειριζόμενων συσκευών επίγεια μηχανισμοί SpyRobo t με τον τροχό ρύθμισης 6 Χ 6, η Gizmag.




Flying Robot Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία

Ρομπότ. Ismtochnik φωτογραφίες vesti.ru Στην Ιαπωνία, ο ανταγωνισμός που φέρουν πήγε ρομπότ. Σαράντα-τέσσερις ομάδες από τα καλύτερα σχολεία και τα πανεπιστήμια έχουν το καθήκον να οικοδομήσει το αεροσκάφος, το οποίο δεν θα ζυγίζει πάνω από 150 γραμμάρια, θα είναι σε θέση να φέρει μια μικρή κάμερα, και το σημαντικότερο, να είναι σε θέση να φέρουν σε πολύπλοκα πορεία.


Στις Κάτω Χώρες, το οποίο αναπτύχθηκε ένα ρομπότ-ταχεία


BPLA Roboswit. Istochntk φωτογραφίες nexus404.com Ερευνητές από το Πολυτεχνείο του Delft και Wageningen Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει μια ανεπάνδρωτα εναέρια οχήματα (BPLA) RoboSwift, η οποία είναι παρόμοια με την ταχεία αεροτομής, εκθέσεις New Scientist.



Αμερικανοί βραχίονα ρομπότ


Военный робот Ρομποτικά FX συν εφοδιασμού για τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια τριών χιλιάδων τακτικών στρατιωτικών ρομπότ βραχίονες. Η αξία της σύμβασης είναι 280 εκατ. δολάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: