Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Top 12 Guns Gadget

taser_c2.jpg Taser C2 Taser C2
θα είχε μάλλον δεν σκότωσε κανέναν, σε όλα, γιατί δεν αφορά μόνο την εξουδετέρωση τους στιγμιαία με Taser C2;

Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό για τη μόδα-συνειδητή-είναι διαθέσιμη σε μια τσάντα, που ταιριάζουν μεταλλικό ροζ ή ηλεκτρικό μπλε, συν το βασικό μαύρο χρώμα τιτανίου ή που πηγαίνουν με τα πάντα.


beretta92FS_S_maxi.jpg Beretta 92FS Semiautomatic Pistol Beretta 92FS ημιαυτόματος πιστόλι
Αυτό πλήρους μεγέθους Beretta 92FS ημιαυτόματος πιστόλι είναι καλό για lefties ή righties, έχει μια τριπλή ασφάλεια, και οι συσκευασίες των σοβαρών πυρός ίσως χρειαστεί σε δύσκολη κατάσταση.


Ούζι-2.jpg Uzi Submachine Gun Ούζι οπλοπολυβόλο
Το Ούζι είναι ένα οπλοπολυβόλο που δημιουργούνται από τις ισραηλινές σχεδιαστής Uziel Gal.

. Μπορεί φωτιά 9 χιλιοστών γύρους σε 600 γύρους ανά λεπτό, και το περιοδικό κατέχει το 25 ή 32 γύρους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Μυστική Υπηρεσία μεταφέρει όπλα παρόμοια με αυτό, σύμφωνα με τους sportcoats κρυφό.


dread_weapon.jpg DREAD Gun DREAD Gun
Αυτό το θηρίο είναι άγριος πειραματικό όπλο που μοιάζει περισσότερο με το Εντερπράιζ από ένα όπλο, αλλά spits out 120.000 γύρους ανά λεπτό .50 διαμέτρημα γύρο μεταλλικά σφαιρίδια σε 8000 fps.

. Πολύ μεγάλο για να συγκαλύψει, που προτίθεστε να προσαρτήσετε αυτό το φορτηγό.

waltherppk.jpg Walther PPK Walther PPK
Αν σας αρέσουν τα πυροβόλα όπλα σας ανακινείται αλλά δεν ανακατεμένο, το Walther PPK σας μπορεί να είναι κομμάτι της επιλογής του, η ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται James Bond.

Διαθέτει .380 διαμέτρημα πυρός αλλά το 20-ουγκιά βάρος και μέγεθος 6,1 ιντσών καθιστά φορητό, επίσης.


tommy_gun.jpg Thompson Submachine Gun Thompson οπλοπολυβόλο
Εδώ είναι μια παλιά αγαπημένη του gangstas των 30s, οι πυρκαγιές και 230-grain .45 διαμέτρημα Κολτ αυτόματο πιστόλι σφαίρες. It's the one used in the Valentine's Day massacre. Είναι εκείνη που χρησιμοποιήθηκε κατά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σφαγή.


SW_Model_29.jpg Smith & Wesson Model 29 .44-caliber Revolver Smith & Wesson Model 29 .44-διαμέτρημα Revolver
Κάθε χωροκατακτητικών παλιάνθρωπος θα πρέπει να σηκωθούν να τον βαθύτερο φόβο όταν αντιμετωπίζει Dirty Harry της ballbusting handgun.

Αν ψάχνετε το βαρέλι το μοντέλο 29, έχετε να ζητήσω από εσάς μία ερώτηση: "Να αισθάνομαι τυχερός;" Well, do ya, punk? Λοιπόν, κάνει ήδη, αλήτη;


Smith-et-Wesson-modele-500.jpg Smith & Wesson Model 500 Revolver Smith & Wesson Model 500 Revolver
Αυτή η 5-shot πλευρά κανόνι παραδίδει τα υψηλότερα-powered εμπορικό γύρο του κόσμου.

Η Smith & Wesson .500 Magnum της γυμνοσάλιαγκας ζυγίζει μόλις πάνω ίχνος και αναπτύσσει πάνω από 2.600 λίρες ποδοκίνητους ρύγχος της ενέργειας.

Το μοντέλο 500 είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο εργοστάσιο παράγονται διπλό δράσης περίστροφο στον πλανήτη.

Get out of the way, bad guys. Φύγε από τη μέση, τους κακούς.


beretta_xtrema2.jpg Beretta Xtrema2 Recoiless Shotgun Beretta Xtrema2 Recoiless κυνηγετικό όπλο
Fill up this gas-operated bad boy with 3.5-inch magnum loads, and it still won't kick. Συμπληρώστε αυτό το αέριο που λειτουργούν κακό αγόρι με 3,5 ιντσών magnum φορτία, ακόμα και αυτό δεν θα αρχίσει. One of the most dangerous objects you can hold in your hands besides a running chainsaw. Ένα από τα πιο επικίνδυνα αντικείμενα που μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας, εκτός από το τρέχον αλυσοπρίονο.


Maadi-Griffin% 20,50% 20BMG% 20handgun.jpg Maadi-Griffin .50 BMG handgun Maadi-Griffin .50 BMG handgun
Δεν μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα πραγματικά νομικά όπλα οπουδήποτε, αλλά οι γύροι είναι ακόμη μεγαλύτερο από αυτό της Smith & Wesson Model 500 προαναφέρθηκε.

Είναι slugs πυρκαγιές που είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται σε 20 χιλιοστά αντιαρματικός κανόνια στον Παγκόσμιο Πόλεμο Ι. Αυτό το τέρας θα μπορούσε να σταματήσει κυριολεκτικά ένας ελέφαντας στη κομμάτια.


Ούζι-micro2.jpg Micro-Uzi Μικρο-Ούζι
This is a variant of the standard Uzi, but it's more easily concealed because it's the size of a pistol and weighs just over 3 pounds. Πρόκειται για μια παραλλαγή του προτύπου Ούζι, αλλά είναι πιο εύκολα κρύβονται γιατί είναι το μέγεθος του ένα πιστόλι και ζυγίζει μόλις πάνω από 3 κιλά.

Είναι ένα εντυπωσιακό πυρκαγιές 1250 γύρους ανά λεπτό, αλλά το φάσμα είναι μόνο περίπου 90 πόδια.

Πλέον, λόγω του μικρού μεγέθους, το μόνο περιοδικό κατέχει το 20 γύρους.

Καλύτερη είναι μια γρήγορη reloader.


railgun-1.jpg Rail Gun Rail Gun
Τέλος, αυτό μοιάζει με κάτι φρέσκο από ένα video game, αλλά είναι ένα όπλο που μπορεί να σιδηροδρομικών σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε πληγεί από ένα Ford Taurus με 380 mph.

Αποδεικνύεται από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, αυτό το τέρας εξασφαλίζει την προώθηση ενός 7-λίρας βλήμα μέχρι 250 ναυτικά μίλια που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα.

Είναι ένα πραγματικά μεγάλο BFG, αν και-you'd πρέπει να τοποθετηθούν σε έναν πραγματικά μεγάλο φορτηγό.


Σοβαρά, ο καθένας την ιδέα της οπλοφορίας είναι πιο τρομακτικό από οποιαδήποτε από αυτά τα όπλα, αλλά στη συνέχεια, σε μια συγκεκριμένη κατάσταση κατά την οποία μία τρελή είναι έτοιμη να σκοτώσει πολλούς αθώους ανθρώπους, θα έλεγα απλά ", μάλλον θα έχουν ένα όπλο, ή δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: