Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

iRobot INTROS διαπραγματευτής 200 αναγνωρίσεις ρομπότ


Η iRobot Corporation ανακοίνωσε την Τετάρτη την απελευθέρωση από τις πλέον προσιτές τακτικής ρομπότ, ο διαπραγματευτής 200. The 34lb, τηλεχειριζόμενο ρομπότ μπορεί να φθάσει και αφήνει να κατέβει σκάλες και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης προσωπικό αποφεύγω τυχόν δυνητικούς κινδύνους, χάρη στην ενσωματωμένη στην υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη κάμερα και βίντεο διαθέσιμα σύστημα ανίχνευσης χημικών.
Το βίντεο έχει σταλεί μέσω μιας μπάντας 2.4GHz ενώ δεδομένων, ή τον έλεγχο του ρομπότ, το οποίο αποστέλλεται μέσω 900MHz ζώνη συχνοτήτων, είτε με ταξίδια στο μέτρο του 800 πόδια στην οπτική επαφή.

Οι ερπύστριες ρομπότ περιλαμβάνει «flippers» που επιτρέπει να ανεβαίνετε σκάλες και τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες νικελίου μετάλλου υδρίδιο ότι θα της δώσει μεταξύ 3 και 6 ώρες λειτουργίας, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο είναι εφοδιασμένο. Προαιρετικό αξεσουάρ περιλαμβάνουν panning και σηκώνοντας κάμερα ημέρας ή της νύχτας, με χαμηλό φως υπέρυθρη κάμερα, ένα οπίσθιο-τοποθετημένη κάμερα ημέρας ή της νύχτας, και μια πλημμύρα φως σύστημα, μεταξύ άλλων.

A MultiRAE Plus αερίου παρακολουθεί σύστημα ανίχνευσης μπορεί επίσης να τοποθετηθούν στον διαπραγματευτή 200.

Σε αντίθεση με την εταιρεία της PackBot 510, η οποία είναι μεγαλύτερη και προοριζόταν για καιρό πολέμου εφαρμογές και άλλα εχθρικά περιβάλλοντα, ο διαπραγματευτής είναι τιμή για τους προϋπολογισμούς των τοπικών, κρατικών και ομοσπονδιακές υπηρεσίες σε αστικές εργασίες αντιμετώπισης.

A IRobot Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει η τιμολόγηση της Διαπραγματευτικής 200, που προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσετε μαζί τους για μια φράση και ανακοινώθηκε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2008.




Δεν υπάρχουν σχόλια: