Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Η παρθενία της στο... σφυρί για 1 εκατ. ευρώ!


Η κυρία της φωτογραφίας λέγεται Ραφαέλα Φίκο και είναι παρθένα! Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ποτέ έρωτα φαίνεται ότι ενοχλεί το 20χρονο πανέμορφο μοντέλο από την Ιταλία, και για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ανδρικού φύλου (το οποίο στο μυαλό της μάλλον είναι παγερά αδιάφορο για το σεξουαλικό δράμα που ζει η κοπέλα) έβγαλε την παρθενία της στο σφυρί έναντι 1.000.000 ευρώ!





Η πρώην παίχτρια του φετινού Big Brother δήλωσε μάλιστα προσφάτως σε ιταλικό περιοδικό: «Δεν μπορώ να περιμένω για να δω ποιος θα είναι αυτός που θα δώσει τα λεφτά για να με έχει». Παράλληλα, για να κινήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των υποψηφίων πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις σεξ».




κάνεις σεξ».
Δεν προβληματίζεται...Σύμφωνα πάντα με τη Ραφαέλα, δεν έχει πρόβλημα ποιος θα είναι αυτός με τον οποίο θα έχει την πρώτη της σεξουαλική επαφή, και αν αυτός είναι άσχημος θα πιει ένα ποτηράκι κρασί και θα το ξεχάσει.




Η 20χρονη, που με την υποστήριξη της οικογένειάς της πουλάει ακριβά την παρθενία της, το κάνει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Οπως αποκάλυψε η ίδια, χρειάζεται τα χρήματα για να μπορέσει να κάνει μαθήματα υποκριτικής και να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρώμη!




Ο αδελφός της μάλιστα για να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι η Ραφαέλα δεν είναι πραγματικά παρθένα (όπως πολλοί άπιστοι Θωμάδες μπορεί να νομίζουν) δήλωσε:
«Ποτέ δεν είχε κάποιο αγόρι. Ορκίζομαι στον τάφο της μητέρας μου.
Είναι πιστή καθολική και προσεύχεται στον Πατέρα Πίο κάθε βράδυ».



πηγη μου
http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=13100&subid=2&tag=4885&pubid=1598612


Δεν υπάρχουν σχόλια: