Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Ρομπότ τροχαία ατυχήματα σε επανδρωμένο όχημα? Where'd να μάθετε να οδηγείτε;

Τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια DARPA Urban Challenge ημιτελικά βρίσκονται σε εξέλιξη, και σε αυτούς τους προκριματικούς γύρους το ρομπότ τα αυτοκίνητα είναι όλα άμιλλα αμιλλώμενος για το δικαίωμα συμμετοχής στον πραγματικό αγώνα δρόμου στις 3 Νοέμβρη.
Σε αυτή τυγχάνουν φυσικά, μπορείτε να δείτε AXION Αγώνες του οχήματος, "Spirit," κάνοντας μια αρκετά ηλίθιος κίνηση, λαμβάνοντας μια αριστερή στροφή απευθείας σε ένα από τα ανθρώπινα-που κινούνται τα αυτοκίνητα Ford Taurus κυνηγήσει.

.
Οχι, ρομπότ SUV, η ιδέα είναι να αποφευχθεί η εν λόγω κόλπο αυτοκίνητο οδηγείται από τον άνθρωπο, δεν επίθεση τους.

Υπήρχαν ένα-δύο άλλα μικρά ατυχήματα με άλλο όχημα χθες, το ένα από το Georgia Tech, η οποία έχοντας λίγο κόπο που ασχολούνται με το προστατευτικό χειραγωγών που έχει συσταθεί στο πάρκινγκ φυσικά.

Από την άλλη πλευρά, ένα ρομπότ Chevy Tahoe που κατασκευάστηκαν από το Carnegie Mellon το σκοτσέζικο ύφασμα Αγώνες φαίνεται να κάνει πολύ καλά στο πλαίσιο της δίκης μέχρι σήμερα.

[TG Daily, μέσω Κίνδυνος δωμάτιο]

UPDATE: Ουπς, που σχεδόν ξέχασε, AXION έστειλε κατά μήκος μιας στενής pic-up του Πνεύματος ρομπότ όχημα, αλλά προσέξτε, υπάρχουν ένα δύο δίδυμα παρουσιάσουν τα backsides που αποδεικνύουν το όχημα, επομένως είναι σχεδόν NSFW. We tried to airbrush/photoshop out the naughty parts for readers working in churches and preschools, to no avail. Προσπαθήσαμε να airbrush / photoshop το κακό για τους αναγνώστες που εργάζονται σε εκκλησίες και Προσχολικά, να μην εκμεταλλευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: