Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Van Der Led της WM2 Κινητό τηλέφωνο - Πρόσεχε!

Αν και τα κινητά τηλέφωνα κερδίζουν περισσότερα δημοτικότητα ως εξάρτημα από ένα gadget, παρουσιάζεται στο τηλέφωνο ότι πράγματι αποτελεί εξάρτημα. Van Der Οι Led WM2 είναι ένα πλήρες κινητό τηλέφωνο σε σχήμα ένα ρολόι και μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό του ως ένα ρολόι αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το νέο αυτό gadget ηλικία σε ένα νέο στυλ και μορφή εκπλήξεις όλους με τις καινοτόμες και δημιουργικές στυλ και το σχήμα.

Σε ένα ρολόι στο σχεδιασμό, στην πραγματικότητα είναι ένα κινητό τηλέφωνο με ένα 1.3-inch, touchscreen οθόνη 260k χρωμάτων.

Το τηλέφωνο διαθέτει ένα κουτί γεμάτο εκπλήξεις με σύνδεση Bluetooth, εσωτερική μνήμη 1GB εκπληκτικό, 240 ώρες της αναμονής ή 300 λεπτά χρόνο ομιλίας σε τετράκλινες-band GSM δίκτυο.

Οι Van Der Led WM2 τηλέφωνο διαθέτει κουμπιά στις δύο πλευρές των συνόρων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να δείτε το ρολόι οθόνη του κινητού ή να επιλέξουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την έξυπνη τεχνολογία κινητών.

Ο αριθμός πελμάτων του τηλεφώνου είναι νοικοκυρεμένα διατίθενται στην ιμάντες του το ρολόι και το Πληκτρολόγια μοιάζουν με τα μεταλλικά καρφιά για το ρολόι του δίνει μια και το στιβαρό macho εμφάνιση.

Οι Van Der Led WM2 έξυπνο ρολόι έρχεται με ένα κόστος 300 ευρώ και αναμένεται να είναι στο χρηματιστήριο από 14 Απριλίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: