Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Gundam Υπουργείο Άμυνας της έμπνευσης, της υψηλής τεχνολογίας πεζικό kit αρπάζει otaku προσοχή

Ένα υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός του συστήματος για οπλίτες πυροδότησε το ενδιαφέρον των οπαδών ANIME σε πρόσφατη Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά την παρουσίαση της έρευνας υπαλλήλων ανακοίνωσε ότι σχεδιάστηκε με τη σειρά Gundam ANIME κατά νου.





Η Advanced Προσωπικά Εξοπλισμού System - Ιαπωνία την εκδοχή της το Μέλλον σχεδίων Στρατιώτη, με στόχο να εκσυγχρονίσει τις μονάδες πεζικού καταπολέμηση της - προσφέρει ένα δίκτυο που συνδέεται με κράνος που παρέχει θερμική νύχτα και όραμα, μεταξύ άλλων δυνατοτήτων.
Εισήχθη σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο το Τεχνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης με τίτλο "Προς την υλοποίηση των Gundam."






Gundam είναι το όνομα μιας εξαιρετικά δημοφιλή σειρά ANIME που παρουσιάζει τεράστιο "κινητό κοστούμι" ρομπότ, και το σύστημα που αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης της έρευνας σπορ χαρακτηριστικά εμπνευσμένο από το γιγαντιαίο ανθρωποειδή ρομπότ που εμφανίζονται στην ANIME "Mobile Σετ Gundam," σύμφωνα με αξιωματούχους.



Το ένδυμα επίσης περιέχει Global Positioning System (GPS) τεχνολογία, που επιτρέπει στο χρήστη την τοποθεσία που πρέπει να παρακολουθούνται.



Ζητεί για το Υπουργείο Άμυνας για τη διανομή GPS-εξοπλισμένα κινητά τηλέφωνα σε υπαλλήλους υπουργείων για να τους αποθαρρύνουν να οίνος και dined από αμυντικά ανάδοχοι έχουν προκύψει μετά την ανακάλυψη ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας Διοικητική Αντιπρόεδρος Takemasa Moriya προέβαινε σε αθέμιτες σχέσεις με έναν εκτελεστικό από μια μεγάλη άμυνα αναδόχου.





πό το πρίσμα του συστήματος εντοπισμού των δυνατοτήτων του, πρότειναν ορισμένοι ότι ο πρώην αντιπρόεδρος των διοικητικών υπουργός Άμυνας θα πρέπει να έχουν δοκιμάσει στον εξοπλισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: