Κορμός με σοκολατένιο γλασο |
| ||||
Συστατικά: | |
8 κουταλιές της σούπας αλεύρι 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ελάχιστο αλάτι 4 αυγά 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη λίγη εσάνς βανίλιας για τη γεμιση και το γλασο 200 γρ. κρέμα σαντιγί 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 1 φλιτζάνι του τσαγιού κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη βανίλια σε σκόνη 2 αυγά 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο βούτυρο | |
Οδηγίες: | |
Κοσκινίζετε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και προσθέτετε τμηματικά τη μισή ζάχαρη, χτυπώντας συνέχεια. Ιδέα: Μπορείτε να διπλασιάσετε τη δόση και να φτιάξετε δύο κορμούς που θα ενώσετε μεταξύ τους για να δώσετε το σχήμα του κούτσουρου. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου